LET OP! Vanaf 25 april kunnen verenigingen zich aanmelden voor de editie van 2024. Dit kan tot 1 augustus. Vanaf 1 september kunnen deelnemers zich aanmelden!

Samenwerken loont! Dat is tijdens de afgelopen edities van de landelijke ledenwervingsactie Probeerbadminton.nu wel duidelijk geworden. Na een geslaagde regionale vuurdoop in 2019 in het Oosten en Noorden ontvingen de ruim 200 deelnemende verenigingen in 2021, 2022 en 2023 meer dan 3000 deelnemers. Een gemiddelde van zo’n 15 deelnemers per vereniging. Dat is toch fantastisch?

Wat is probeerbadminton.nu?

Probeerbadminton.nu is een gezamenlijke ledenwervingsactie waarbij de kracht ligt in het samenwerken. Door met zoveel mogelijk verenigingen tegelijkertijd nieuwe leden te werven genereren we veel aandacht, creëren we een groot bereik en kunnen we de kosten laag houden. Daar wint iedere vereniging bij!

Bij Probeerbadminton.nu wordt er een starterscursus van 10 lessen aangeboden voor slechts € 25,-. We promoten de actie via een online campagne, flyers, posters en de (lokale) media. Alle promotie verwijst naar de site www.probeerbadminton.nu. Hier ziet een geïnteresseerde gemakkelijk welke badmintonvereniging er bij hem of haar in de buurt zit en kan zich tevens gelijk aanmelden.

Opzet 2024

De aanpak voor 2024 is grotendeels hetzelfde als in 2023. Er zijn wel een aantal wijzigingen doorgevoerd die deelname aan Probeerbadminton.nu nog laagdrempeliger maken zoals:

Focus op digitale promotie

Net als vorig jaar zetten we nu ook weer groot in op digitale promotie. Hierdoor zijn de kosten voor deelnemende verenigingen laag en blijven we langer wendbaar in de organisatie. Er worden verschillende betaalde campagnes uitgevoerd via Google en sociale media. Hiernaast helpen alle deelnemende verenigingen mee door hun eigen online kanalen in te zetten.

Naast de digitale promotie kun je als vereniging ook flyers en/of posters bestellen om zelf te verspreiden op kansrijke plekken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scholen, wijkcentra of de wijk rondom je sporthal.

Kosten

We vragen iedere vereniging een bijdrage van €25,- voor de digitale promotie. (*niet lid-verenigingen kunnen deelnemen voor 125 euro en kunnen bij verenigingsnummer 0000 invullen) Naast dit bedrag stelt Badminton Nederland een landelijk promotiebudget van maximaal €2.500,- beschikbaar. Hiernaast betaal je voor eventuele flyers en posters die je wilt ontvangen. De verwachte kosten hiervoor zijn €20 per 1000 flyers/€5 per 10 posters per vereniging (let op dit is een schatting). Dit betekent dat je bij één tot drie deelnemers de kosten voor promotie al terugverdiend hebt!

Doen jullie ook mee dit jaar? Hoe meer verenigingen mee doen des te groter de impact in Nederland! Via onderstaand inschrijfformulier kun je aangeven wat jullie als vereniging aanbieden. Mocht je hierover vragen hebben dan horen wij deze uiteraard graag via probeerbadminton@badminton.nl.

Deed de vereniging ook mee in 2022 of 2023?

Dan hoef je je niet opnieuw aan te melden. Log dan in in je account. Daar kan je aangeven of je ook aan de editie van 2024 mee wil doen. Ook kan je eventueel gewijzigde gegevens aanpassen.

Vereniging

Naam vereniging
Verenigingsnummer
E-mailadres
Adres
Website
Facebook
Instagram
Omschrijving
Rekeningnummer
Dit rekeningnummer wordt gebruikt voor het overmaken van de betalingen. Zorg dat de tenaamstelling van de rekening overeenkomt met de naam van de vereniging.

Contactpersoon

Deze gegevens worden niet op de website getoond en worden alleen gebruikt voor communicatie tussen probeerbadminton.nu en de vereniging.

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Telefoonnummer 2

Locaties en speeltijden

Geef de locatie van de sporthal op en welke speelmomenten er zijn. Bij de locatie kunnen meerdere speelmomenten worden toegevoegd (bijvoorbeeld voor jeugd en volwassenen). Zijn er meerdere locaties? Klik dan op de knop 'Voeg locatie toe' daarvan het adres en speelmomenten toe te voegen.

Promotiemateriaal

Voor deze actie is promotiemateriaal beschikbaar. Geef hieronder aan hoeveel flyers en/of posters je wil bestellen. De kosten hiervoor zijn € 10,= per 100 flyers en € 1,= per poster. Deze aantallen kunnen ook nog later

Algemeen promotiemateriaal
Aantal flyers
Aantal posters
Promotiemateriaal voor de jeugd
Aantal flyers
Aantal posters

Geef het adres op waar de flyers en posters heen moeten worden gestuurd.

Adres voor flyers
Zelfde als adres vereniging
Wat vertellen deelnemers over ons?
9
Ik vind badmintonnen heel leuk en wil er mee verder
Marlies
9
Badminton is veel uitdagender dan ik dacht! Bovendien krijgen we erg leuk les en leren we veel. De lessen variëren per keer, dat werkt erg motiverend.
Madelon
8,5
Ik geef de lessen een 8,5!
Tygo